Musical groep 8A Rietveldschool

Vanavond is het dan zo ver! De musical van groep 8A! Colin had nog een gewaad nodig om als slangenbezweerder door het leven te gaan. Dat stelde hij maar uit. Vanmorgen nog bij oma op zoek gegaan naar een ruim vest, dat hij als gewaad kon gebruiken, maar puntje bij paaltje bleek eigenlijk dat hij helemaal niet verkleed wilde gaan. Daar heeft hij kennelijk dezelfde schurft aan als ik vroeger had. Geen punt! Dan gaat hij toch gewoon in zijn normale kleding. Als een soort moderne eigentijdse slangenbezweerder. Op “de zaak” was het ook weer bal. Gezeur over een klus die niet af was, waarvan ik al tijden loop aan te geven dat de datum niet haalbaar is. In de tussentijd, proberen ze je weer een nieuwe taak in je mik te douwen. Ik heb het balletje bij Roel en Willem neergelegd. Die mogen de prioriteiten bepalen. Die lagen dus bij de nieuwe klus, die ook weer half overgedragen was. En als snel liep ik daar tegen netwerk problemen op. Dus maar weer even snel door met de uitfasering van GIJS. Dat kon gelukkig op de snelle manier. Veel acties mochten overgeslagen worden. Dat ding moest gewoon verdwijnen. Colin ging om kwart over zes naar school, want ze verzamelden om half zeven voor de laatste voorbereidingen van het musical mysterie, de afscheidsmusical van groep 8A. We stonden bijtijds voor de deur voor goede plaatsen, maar toch niet vroeg genoeg. Ik ben met camera op statief, achter in de zaal op een grote tafel gaan staan. Had ik ten minste goed uitzicht. Alleen jammer dat het mijn een been statief was, dus ik moest de boel toch nog de hele avond vasthouden. Maar het was het waard! Wat een leuk verhaal en wat was het leuk uitgevoerd! Aansluitend de toespraken van meester Wagenaar en juf Nikki. Iedereen kreeg een certificaat van de school en een persoonlijk jaarboek. En dat was de Rietveldschool!

RVS8A Muscial Mysterie 20150629 1930 4

 

 

 

 

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.