Lange nacht

Goh, lekker lang geslapen vannacht. Ik was toe aan die schrikkelseconde! Vanmorgen thuis begonnen met werken, zodat ik Monique en Colin even langs de Renault kon brengen om haar nieuwe auto op te halen. De Clio was netjes klaargezet en na de uitleg ging hij met de lift naar beneden 🙂 Hij stond n.l. nog op de eerste etage. Daar hebben ze hem gewoon expres neergezet om mensen met de autolift naar beneden te kunnen laten gaan, want de laatste keer dat we de Clio zagen, stond hij gewoon buiten op het parkeerterrein. Na de uitleg ben ik snel naar mijn werk doorgereden. Ik hoor de verhalen vanavond wel. Ook vandaag de laatste duikdag bij Only Friends. De zomerstop zit er aan te komen. Dus vandaag extra druk met alle friends die een vriendje mee mogen nemen. Dat viel achter af alles bij elkaar reuze mee. Er waren voldoende vrijwilligers en relatief weinig kids. Waarschijnlijk toch al veel op vakantie. Op weg naar Only Friends nog even gestopt bij de Polder IJdoorn cache. Weer een waanzinnig mooi gebied vlak onder Amsterdam (technisch gezien er vlak boven, maar ach).

DSC_2474

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.