Vrijdag

Vandaag was Colin vrij van school. Sowieso vanwege de verlofaanvraag die de school geïnitieerd had i.v.m. het afscheid dat de klassen 8 toch al gehad hadden. Daarnaast had de school voor vandaag de laatste calamiteiten dag ingewisseld i.v.m. de verwachtte hoge temperaturen. Monique werkte thuis, omdat ze afgelopen maandag op kantoor moest werken. Kwam haar ook wel lekker uit, zo de laatste dag voor de vakantie. Ik ben samen met Annet naar Lisse geweest om de burnshield op te halen die ik besteld had. Een setje voor Bert zijn verjaardag vanavond en een setje voor mijzelf om de gebruikte zakjes weer aan te vullen. ‘s Middags nog boodschappen gedaan voor mij en voor de vakantie van Monique. Die gaat zondag met Colin op weg naar Spanje. Na het eten dan op visite bij Bert in Hillegom. Daar aangekomen, hoorde ik al veel rumoer uit de tuin en opeens realiseerde ik me dat er natuurlijk niet alleen het Oerol groepje zou zijn… Dat was wel een beetje naïef geweest van me… Nou ja, ze zouden niet bijten. Het bleek een gezellige avond te zijn in de tuin van Carolien. Lekker Mexicaanse hapjes! Hij was erg blij met de burnshield. De zakjes die ik hem had meegegeven op Terschelling, waren op. Aangegeven dat ik hoopte dat hij het cadeau nooit nodig zou hebben, maar hij was er toch erg blij mee. Morgen niet naar Annet, maar Monique en Colin helpen inpakken voor de vakantie.

Burnshield

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.