inpakken

Vanmorgen niet naar Annet vertrokken. Monique vertrekt morgen met Colin naar Spanje en ik wilde vandaag graag kunnen helpen met inpakken indien nodig. Ook nog met Colin besproken hoe hij de “wissel” tussen mama en mij wilde invullen. Dit vanwege het feit dat Annet met mij mee naar Spanje komt. Colin zou graag met z’n vieren nog wat doen: zwemmen, pizza per meter, PPS. Het leverde geen protesten van Monique op, dus Annet hoeft geen boekje te gaan lezen. Gedurende de dag van alles en nog wat geregeld nog. Zelfs nog naar Castricum gereden voor korte broeken voor Monique. Helaas was de winkel van Manita daar niet meer. Op de gok naar Heemskerk gereden, waar er nog wel een was. Dat was de enige overgebleven winkel, hoorden we daar. In de loop van de middag zijn alle spullen ingepakt en klaargezet. Een van mijn foto rugtassen kwam nog van pas als transport rugtas. Alles vakken er uit gehaald en er bleef een mega opslag over. Na het eten nog een nuldag weggewerkt met geocachen door het vinden en loggen van HB#16 – Kalorama. Voorlopig houd ik het lekker vol om op de dagen met 0 gevonden caches wat te loggen. Als morgen ook lukt, is heel juli ook gevuld. Bijtijds naar bed en morgen vroeg op om de boel op weg te helpen.

HB16 Kalorama

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.