Op weg…

Vanmorgen opgestaan en Monique en Colin helpen inpakken. Broodjes ei maken voor Colin, dat wilde hij graag voor onderweg. In de auto geholpen met het aansluiten van de dvd speler. Dat kon hij helemaal zelf. Ik hoefde alleen de 12volt aansluiting aan te wijzen. Nog even oma Tiny gedag zeggen en toen was het moment van afscheid daar. Best wel een heel erg soort van vreemd om ze uit te zwaaien. Eenmaal in de auto, duurde het toch nog best lang voor ze wegreden. Nog even dit, nog even dat, waarschijnlijk. Gedurende de dag af een toe een berichtje met de voortgang. Dat zag er goed uit. Nog even  bij mijn moeder gezeten en toen zelf ingepakt en naar Annet gegaan. Niet lang na mij, kwamen ook Sam en Lisanne, want we zouden met zijn vieren gaan duiken, in de Toolenburgerplas. Alleen Annet had daar eerder gedoken, dus dat werd wel een uitdaging. Maar gelukkig kom je een heel eind als je snapt dat “bodem omhoog” naar de kant is en “bodem naar beneden” van de kant af… Verder een blik geworpen op de tekening met de objecten die in het water liggen, dus we kwamen een flink eind. Helaas was het zicht als te verwachten in Nederland. Eenhele tijd zijn we met z’n vieren geweest, maar tegen het einde bleken Sam en Lisanne iets te lang bij het busje gebleven te zijn om te zien dat Annet en ik weg zwommen. Maar aan het einde kwam iedereen weer veilig boven. Ondanks mijn richtingsgevoel, toch maar weer eens een onderwaterkompas aanschaffen. Vervolgens naar Hillegom om alle spullen in de tuin te spoelen met de nieuwe buitenkraan. Oké die zit er al twee weken, maar toch. Na het eten nog een rondje Hillegom om toch die nul weg te werken op de geocaching kalender. Er lag nog een opgelost mysterie dat we nog niet gevonden hadden. We hadden wel al een keer gezocht naar “Wiskundig inzicht??“, maar toen niet kunnen vinden. De hint hielp ook niet echt. Maar Timo speerde opeens weg “Ik heb hem!”. Dus terug zoeken langs de route die hij gelopen had en al snel had ik de cache ook. Ik probeerde hem nog stiekem terug te leggen zodat Sam ook nog kon zoeken, maar de reactie van Timo had het al verraden. Dus snel loggen en weer op weg. Er lag nog een opgeloste in de buurt, dus die zijn we ook maar gaan zoeken. Sam had de puzzel nog niet opgelost, maar dat moet hij dan nog maar even doen. Ondertussen staat “CQ DX…..” ook als smiley op de kaart.

WieIsHetWatje-IkBenHetWatje

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.