Veilig

Vanmorgen op een vreemde plek wakker geworden voor een werkdag : Hillegom. Het weekend was natuurlijk een beetje vreemd gegaan om dat Monique en Colin zondag naar Spanje vertrokken waren en ik dus pas zondag naar Annet ben gegaan. De reistijd naar mijn werk viel op zich wel mee. Iets langer dan vanaf Badhoevedorp. En in ieder geval vandaag, geen last van files. Gedurende de dag wat updates, maar ze waren al vrij snel in Spanje en voor ik het wist, kwam de melding “Camping”. Gelukkig, pak van mijn hart. Blij dat ze veilig aangekomen zijn. Nu zelf aftellen naar de 24e. Ondertussen ook terugkoppeling gekregen van de mediator over het naar Den Haag sturen van de scheidingspapieren. Ik dacht dat dat naar Bonaire moest omdat we daar ook het uittreksel uit het huwelijksregister moesten opvragen, maar kennelijk heeft hij contact gehad met buitenlandse zaken en moest het via Den Haag. Als het maar goed komt en geen eeuwen duurt… Ondertussen ook met floorplanner aan het spelen. Een hulpmiddel om plattegronden van huizen te maken. Je kunt er ook meteen je meubels en verder inrichting in kwijt. Het is een beetje pielen om de goede verhoudingen te krijgen, maar toen ik doorhad dat je een jpg bestand met getekende plattegrond als sjabloon kon gebruiken, ging het makkelijk. Verder eigenlijk wel een kast voor de kamer uitgezocht. Hoewel de grutterskasten met de schuine vakjes erg leuk zijn, zijn ze toch wat minder praktisch, vrees ik. Voorlopig heb ik mijn zinnen gezet op de winkelkast Surabaya van de teak-outlet. Alleen nog even een mailtje gestuurd om te vragen naar de binnenmaten. De Calypso moet er wel inpassen. Wordt vervolgd!

Floorplanner Meidorpweg 218

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.