19 jaar, 8 maanden en 2 weken

Gisterenavond alleen naar bed gegaan. Zelf alles uitdoen, deuren dicht en gaan pitten. Best vreemd. Maar Ik heb het al eerder meegemaakt. Op de een of andere manier was het toch wel ontspannen. Geen rekening hoeven houden met een ander kan best bevrijdend voelen. Vanmorgen best uitgerust wakker geworden en bijtijds naar mijn werk gegaan. Kijken wat de dag gaat brengen. Ontdekte onderweg wel een hele mooie scheur in mijn voorruit. Rechts onderin net tussen de rand en het ruitenwisserblad. Kan er ook nog wel bij. Hij moet toch nog voor onderhoud naar de garage, kunnen ze meteen dat ruit vervangen en het onderstel uitlijnen. Uiteindelijk de garage niet kunnen bereiken. Morgen nieuwe poging. Vandaag kwam dan ook het bericht dat onze scheiding was ingeschreven bij de burgerlijke stand en dus definitief was. 2 juli is de dag, dat ons huwelijk ophield te bestaan. Het heeft 19 jaar, 8 maanden en 2 weken mogen duren. Ondanks dat het niet anders zou kunnen, is het toch wel weer even slikken. Shit, waar was ik 2 juli? Wat deed ik? Waarschijnlijk niets bijzonders. Een dag als een andere. Bij mams geregeld dat de waarborgsom voor de Meidoornweg gestort kon worden bij de notaris. Dat is dus ook geregeld. Alles gemeld bij de hypotheekadviseur, de notaris en de makelaar en nu dus maar afwachten wat er nog meer op ons afkomt. Ondertussen druk op zoek naar goedkope verhuisdozen.

Verhuisdozen

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.