Splitsing

Vanmorgen dan een afspraak kunnen maken bij de Mitsubishi. Volgende week maandag gaan ze onderhoud plegen en de ruit laten vervangen. Ik had dus net het houdertje van de tol transponder opgeplakt 🙁 Gelukkig zat er een reserve bij. Als ik hem er niet heelhuids af krijg, heb ik in ieder geval een andere voor de nieuwe ruit. Op mijn werk aan HR ook doorgegeven dat ik gescheiden ben. Staat dat ten minste ook netjes in mijn personeelsdossier.Verder weinig echt spannends beleefd. Thuis bleken de power bank op zonne-energie en de MudX spatborden voor mijn MTB binnen gekomen te zijn. Dus die laatste heb ik nog maar even gemonteerd. Nog even op de koffie geweest bij mams en de kofferbak leeg geruimd. Alle duikspullen lagen er nog in. De teak kast lijkt net een paar centimeter te laag voor de Calypso. Beetje jammer, maar daar is nog wel een mouw aan te passen. Of ik demonteer de antennes van het model, of ik kort een plank in zodat hij er toch inpast. Ik bedenkt nog wel iets. Overigens ook een opzet gekregen voor de splitsingsakte van de Thomsonstraat. Dat huis moet geheel op naam van Monique komen. Weer een notarieel stuk van 7 pagina’s onbegrijpelijke taal 🙁 Maar goed, daar hebben we een notaris voor. Na het avondeten, Griekse roerbak mix, nog een rondje met de motor gereden. De ketting moest weer in het vet en dat gaat het beste met een warme ketting, dus even een rondje aan de ketting trekken 🙂 Zo meteen de aquaria nog even bijvullen en dan bankhangen!

Avondeten

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.