Hypotheek voortgang

Vandaag de bevestiging van de hypotheekadviseur gekregen dat de ABN-AMRO akkoord gaat met de scheiding bevestiging in de vorm van de brief die ik gekregen heb. Ik hoef daar niet een apart uittreksel voor te gaan opvragen. Scheelt weer leges. Ik heb ook gehoord dat de hypotheek aanvraag van Monique met hetzelfde document ook verder verwerkt kan worden. Er zit dus schot in de zaak. Mijn beoordeling wordt verwacht over 9 werkdagen, die van Monique over 5 werkdagen. Tas voor een weekend in gepakt, nog even bij mams iets gegeten en naar Hillegom gegaan. Morgen even naar Sipkes in Haarlem om het aanpassen van mijn trouwring door te spreken en bij de teak-outlet nog even meubels opmeten om te zien of de Calypso gaat passen en dan morgenavond naar Esther en Hans in Arcen.

no_photo_today

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.