Arcen

Vanmorgen na het ontbijt eerst even boodschappen wezen doen. De helft in Duitsland, de andere helft in Nederland. Verder lekker in de tuin gezeten tot het avondeten. Daarvoor zijn we lekker naar het steakhouse gegaan. Ik wist van te voren al wat ik ging eten: schnitzel mit zwiebeln. Een lekkere grote schnitzel met gefrituurde ui-ringen er bij. Altijd lekker.

ArcenLinkerHuisje

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.