Mitsubishi

Vanmorgen de auto naar de garage gebracht. Hij moest voor zijn onderhoud weg. Ik had vorige week ook nog een flinke scheur in het raam ontdekt, dus die moeten ze meteen laten vervangen. Normaal wacht ik er altijd op, maar dat kon deze keer niet, dus ik zat met een aardige OV-reis. Gelukkig moest Annet in Amsterdam zijn vanmorgen, dus die kon achter me aan rijden en mee een slinger naar mijn werk geven. De OV excursie wordt nu uitgesteld tot vanmiddag als ik weer terug moet om de auto te halen. Tussendoor foto’s van de Calypso in een album op de site gezet. Werd ook wel eens tijd! Tevens een album met bouw van de photoduino er bij gezet. Dat ging in één moeite door. Aan het eind van de dag met metro 54 naar het CS. In de metro nog een travel bug gespot. ~~Ladybug~~ (BEZ5EZ) zat op een vouwfietsje geplakt. Bij het centraal station uiteraard aan de verkeerde kant naar binnen. Spoor 1 was dus helemaal aan de andere kant. Gelukkig stond de sprinter gewoon te wachten. Die ging vanwege een storing niet verder dan Haarlem, maar dat kwam weer goed uit, want daar moest ik er toch al uit. Na de trein op naar de bus. Die stond ook gewoon op zijn plek klaar te wachten. Onderweg belde de garage nog dat de auto klaar was, maar eigenlijk wel aan nieuwe banden toe was. Gezegd dat ik daar nog heel even mee wachtte. Na de bus, nog een korte wandeling naar Tinholt om de auto op te halen. Tot mijn verrassing hadden ze na het vervangen van het ruit zelfs een nieuw hoesje voor de yellowbrick kaart opgeplakt! John achter de balie had het nog over “die laagvlieger”, dus ze zullen inmiddels wel door hebben dat hij gechipt is 🙂 Bij mams lekker een pizza gegeten en met het voornemen vroeg naar bed te gaan, naar boven gegaan. Dat liep niet helemaal als gepland, dus toch nog laat gaan pitten. Morgen weer een dag. Truste!

Beginpagina » Mitsubishi » Doe het zelf... » Calypso door ome Joop

Calypso door ome Joop

Een fotoverslag van de bouw van het Billing model "Calypso", de boor van Jacques Cousteau. Ik was er dapper aan begonnen, maar moest de afbouw toch overlaten aan een pro. Dank u, ome Joop!
Calypso - 10 september 2006 - 20 29 11-640480.jpg

PhotoDuino

Het bouwproject photoduino. Een op een Arduino gebouwde afstandsbediening voor een digitale camera. Gestuurd door geluid, druk, licht, tijd, enz
PhotoDuino 0409- 20150713.jpg

MitsubishiMobiliteitsService

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.