Bandjes

Nog even de verschillende banden uit de offerte bekeken en gekozen voor de Pirelli P7 Cinturato. Niet de goedkoopste, maar wel de meest energie zuinige wat betreft brandstof verbruik. De betere wat betreft grip op een nat wegdek en gemiddeld wat betreft geluid. Vrijdag worden ze gemonteerd en wordt meteen de auto uitgelijnd. Dat is me nu al twee keer geadviseerd, dus dat moet dan maar meteen gebeuren. Goh, wat zal hij lekker gaan rijden als het onderstel weer helemaal goed is. Zou in ieder geval bandenslijtage schelen, want daar merkte men het aan. De GPSr maar vast geladen met caches in de buurt, want deze keer ga ik er maar niet op zitten wachten. Toen ik thuis kwam was Kevin nog steeds bezig bij mijn moeder in de tuin. Die heeft vandaag aardig doorgebuffeld! Alle puinhoop uit de tuin. De den ingekort en in fatsoen getrimd. Nieuwe planten neergezet. En alle rommel weggegooid of vast in zakken gedaan. Die dump ik wel een voor een bij de vuilnis en de groenbak. Na het eten maar eens een proefmaand Netflix gestart en Pokémon 16 gekeken. De enige Pokémon film, die ik nog niet in het Nederlands had en ook niet te koop is.

KevinInDeTuin

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.