My name is…

Eerst vanmorgen het dekbed van Monique in de was gegooid. Die is nog even niet thuis, dus dat kan mooi. Daarna die van Colin ook maar doen. In de groupon zat weer een keer de Raspberry Pi mediaspeler van SOS Solutions. Deze keer dan toch maar besteld. Ik wil hem eigenlijk al langer hebben, dus nu dan maar de knoop doorgehakt. Als plaats ik hem maar bij Colin in zijn kamer straks. GPSr geladen met de caches rond de Stelling van Amsterdam en rond de eerste etappes van het Westerborkpad. Mochten we in het weekend gaan wandelen, kunnen we ook meteen wat caches zoeken. Op mijn werk het meeste af kunnen ronden. Één ding  kon iet omdat daar nog iets voor ontbrak, dat heb ik maar aan de planner doorgegeven. Zodra het ontbrekende bestand binnen is, moet Willem maar even iemand zoeken om dat op zijn plek te zetten. Op weg naar Annet word ik in de auto gebeld door Timo. Sam stond met pech en hij vroeg zich af hoe je startkabels aansloot. Of daar nog iets speciaals mee was. Zolang je plus maar aan plus koppelt en min aan min zijn er weinig problemen. Dus toen ik in Hillegom aankwam, vertrok hij net naar Utrecht. En dan heb ik toch zo’n onrustig gevoel van “was ik maar meegegaan”. Uurtje later werden we gebeld dat het toch niet zo lukte. Door de telefoon tot de conclusie gekomen dat ik toch beter even kon gaan kijken. Annet wilde ook mee, dus dat werd een hele reddingsactie. Equens hadden we snel gevonden, maar toen nog de garage waar ze stonden. Die bleek uit een telefoontje iets verderop te zijn en was ook snel gevonden. De gebruikte startkabels waren op zijn minst onhandig. Van die grote plastic bekken die je tegenwoordig altijd ziet. Zullen best kortsluit-beveiligd zijn, maar met de beperkte ruimte onder de motorkap tegenwoordig, leek het nergens op. Mijn eigen kabels gaven al iets meer succes en toen ik de klemmen ook nog wat heen en weer had gewrikt om beter contact te krijgen, startte de auto eigenlijk direct. Vervolgens op naar de Burger King aan de A4. Na een late snack met gemengde gevoelens naar de auto’s. DoetIeUtOfDoetIeUtNiet? Nou niet dus 🙁 Maar nu kenden we het trucje, Even mijn aito tegen het verkeer in voor die van Sam gezet en al snel liep die weer. Meteen bij de Fiat in Hillegom voor de deur gezet en Sam even naar huis gebracht. Timo was al afgehaakt, want die moest ook weer vroeg aan het werk. Affijn,niet het rustige avondje dat ik gedacht had, maar toch een gezellige boel!

KalligrafieNaamPeterHofman

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.