Volendam

Het zat Annet maar dwars dat we die gemaal cache gisteren niet hebben kunnen vinden. Helemaal niet nadat we op de site lazen dat het andere stel hem wel had gevonden. Dus toen we ons afvroegen wat we nog zouden doen, wilde ze naar Volendam 🙂 Timo hoorde “Volendam” en dacht “terrasje”, dus we waren al snel op weg. Bij het gemaal duurde het toch nog even voor ik de cache gevonden had, maar hij zat inderdaad op de plek waar ik gisteren niet had kunnen kijken. In Volendam zelf ook nog even op een terrasje gezeten en het was al weer tijd om terug te gaan.

DSC_2561

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.