Shoppen…

Rustige ochtend vandaag. Lang in bed gebleven na het drukke weekend. Gelukkig is de vakantie al begonnen dus de wekker hoefde zich nergens mee te bemoeien en naar ons werk hoefden we ook niet. In de middag eindelijk maar eens gaan shoppen. Door Annet door Haarlem heen getrokken van winkel naar winkel en vertrokken met drie korte broeken, een spijkerbroek, drie shirts en een paar schoenen. Dat schiet op. Kunnen meteen de oude gympen ook de container in, want daar blijken de zolen van los te laten. Nu nog iets van een sweater en ik kan er weer een poosje tegen.

Shoppen

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.