Sanquin

Vanmorgen waren Lila en Hendrik er al vroeg. Ik was net van plan naar Sanquin te gaan om bloed te geven. Hoe vaak je het ook doet, het went niet… Daarna wat boodschappen gehaald voor de rest van de week en de twee reisdagen. Ben ik ergens onderweg de doos gezouten pinda’s kwijtgeraakt 🙁 Maar goed. Ik werd nog gebeld door Liesan van DGB over de status van de hypotheek. Mijn hypotheek wacht nu nog op het splitsen van de Thomsonstraat. Pas als ik daar helemaal vanaf ben, krijg ik mijn hypotheek voor de Meidoornweg definitief. Nu wil het toeval, dat ik daar gisteren nog mail over gekregen heb van de notaris. Delta Lloyd wil voor de 24e juli een door mij en Monique getekend formulier hebben voor die splitsing. De werkelijke splitsing zou dan 4 augustus plaats vinden. Volgens mij ben ik toch duidelijk geweest over vakanties en zo. Het formulier ligt, getekend door mij, klaar bij de spullen van Monique, die echter pas de 29e verwacht weer in het land te zijn. Ik heb dit maar even doorgegeven en gevraagd om advies. Als ze terug is, kan ze zelf ook tekenen, maar op het moment van de splitsing zit ik in Spanje. Pfff, het gaat niet echt helemaal op rolletjes volgens mij. Maar goed, op zolder nog een doos dia’s gevonden die nog niet gescand waren, dus ik had weer een klusje. ‘s Avonds met mams naar Annet gegaan voor het eten. Annet wilde graag mijn moeder nog even zien voor we op vakantie gingen. Dat was erg gezellig en mijn moeder heeft nu ook Timo ontmoet. Marina, de zus van Annet kwam ook nog even buurten, dus et was een drukke avond. Ook contact gehad met de notaris die toch graag voorlopig mijn getekende versie van het document wild hebben en zich afvroeg of Monique iets kon regelen vanaf haar vakantiebestemming. Even ge-es-em-est of Moon haar mail even kon lezen en ze zou gaan kijken of ze via de receptie iets met mail en faxen zou kunnen gaan doen. Wordt vervolgd.

Beginpagina » Sanquin » Vakanties » 1997 - Egyte, Sinai

1997 - Egyte, Sinai

Sinai safari vanuit Sharm El Sheikh richting noorden. Tot Nuweiba en terug.
Sinai 1997 ION -023_640X480.jpg

DSC_2562

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.