Raspberry Pi

Eerst de cassis limonade gehaald die Colin graag wilde. Toen nog twee inklapkratjes bij de Blokker gekocht. Nog even langs mijn werk gereden om een mailtje naar mijn manager te sturen. Sinds de mail migratie staat alles in de cloud, maar kun het er niet meer vanaf Internet bij. Handig… viel met mijn neus in de boter. KPN had een ijskraam besteld op de binnenplaats, dus na de lunch konden we een ijsje halen. In het dorp verder gegaan met het indelen van de kofferbak. De duikuitrusting staat nu op zijn kant tegen de achterbank aan en neemt nagenoeg geen ruimte in. De media speler was ook binnen gekomen. Een Raspberry Pi met kodi geïnstalleerd. Even snel getest en hij bleek prima te werken. Gedurende de middag “Kingsman” gezien tussen de klusjes door. Een van de klusjes was het wassen van mijn dekbed. Nu zijn alle dekbedden weer schoon. Aan het einde van de middag nog even naar de Meidoornweg geweest om te bespreken wat er eventueel overgenomen kon worden van de inventaris van de flat. Afgesproken dat ik alles wat voor de ramen hing, overnam. De verlichting was mijn smaal niet, dus die mag hij meenemen. Alleen de verlichting in de keuken leek me wel wat en neem ik ook over. Als avondeten de kip in gekruid papier maar genomen. Dat was erg lekker. De roerbak mix die ik er bij had, was echter geen succes. Nog even bij mams langs geweest en uiteindelijk naar Hillegom gegaan. Had geen zin om alleen thuis te zitten.

RaspberryPiKodi

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.