Inpakken maar

Vandaag is het inpakken geblazen. Morgen vertrekken Annet en ik naar Spanje. Lekker, precies nu zijn de boeren in Frankrijk de boel aan het dichtgooien omdat ze vinden dat ze te weinig geld krijgen. We zullen zien. Krijg een beetje een déjà-vu over vrachtwagen chauffeurs in Frankrijk. We zullen zien. Misschien toch nog maar iets vroeger weg dan gepland… De kofferbak begint al aardig vol te raken. Ik wil niet de dak box meenemen, maar moet ook rekening houden met de spullen van Colin die ik over drie weken ook mee terug moet nemen. Passen en meten dus. De koelbox gaat waarschijnlijk toch maar op de achterbank, want die is wel heel erg onpraktisch in de kofferbak. Op zich ook wel makkelijk om onderweg even een koud drankje te pakken. Afijn, mams gedag gezegd en naar Hillegom gegaan om de spullen van Annet in de auto er bij te prakken. Eerst na het eten nog een wandelingetje door de duinen gemaakt en toen de auto ingepakt. Koelbox inderdaad naar de achterbank en toen ging het eigenlijk best prima. De fiets van Annet achterop en hij staat klaar voor vertrek. Er is zelfs ruimte voor de tas van Colin op de terugweg en anders vragen we of Monique vast het tentje, het luchtbed en de pomp mee kan nemen. Dan hebben we zeker geen ruimteproblemen.

KlaarVoorVertrek

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.