Reisdag 2 de aankomst

Bij aankomst op de camping was er eigenlijk direct paniek. Het ging erg slecht met die ouwe Schouwenaar en het thuisfront was al druk doende om Monique terug te krijgen naar Nederland. Dat had nogal wat voeten in de aarde en de mijnheer van de reisverzekering was ook niet direct een van aanpakken. Een vlucht dezelfde avond was niet meer haalbaar en ook niet echt handig. Barcelona – Charleroi. En dan zien dat je in Nederland komt. De eerste optie was morgenochtend 7 uur. Monique was er van overtuigd dat ze dan te laat zou zijn om haar vader nog te zien, maar uiteindelijk was er geen alternatief. We hebben nog voor de TGV gekeken, maar die doet er ook nog tien uur over vanaf Barcelona. En de eerste zou overigens ok pas morgenochtend gaan. Dus eieren voor haar geld gekozen en we hadden een nachtelijke excursie naar Barcelona, want 7 uur vliegen betekende 5 uur op de luchthaven, dus half vier weg.

IMG_20150726_050405

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.