Het wennen

Vannacht in de tent geslapen. Beetje kort, want Monique moest om 5 uur op de luchthaven van Barcelona staan. Dat is allemaal goed gegaan. Terug was ik zelfs te vroeg om de camping al op te mogen, dus de auto buiten laten staan en nog even in bed gekropen. Verder boodschappen gedaan en een tegeltje gemaakt. Ten minste… Colin heft de zijne afgemaakt en Annet heeft een poging gedaan een beertje met een huisnummer te maken. We gaan het woensdag zien. Ook de tent afgebroken en naar de caravan verhuisd. En plannen gemaakt voor morgen. In de tussentijd nog heen en weer ge-appt met Monique. Ze was gelukkig op tijd om haar vader nog te spreken. Colin heeft ook nog door de telefoon zijn stem laten horen en de knuffel die hij aan Moon had meegegeven was bij opa. Het gaat snel slechter met die ouwe.

IMG_20150726_131428

About Peter Hofman 2223 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.