Barça

Vandaag een beetje uitgeslapen. Het plan was om vroeg naar Barcelona te gaan en dan eerst naar parc guell en daarna, als het warmer werd, uit de zon naar het aquarium. We waren echter zo moe dat we later weggingen. Het weer was een beetje betrokken dus we zijn toch nog eerst naar parc guell gegaan. Ik wist al dat je daar tegenwoordig voor moest betalen, maar dat je ook van te voren moest reserveren was niet.doorgekomen. alles was al volgeboekt tot vier uur. Toen maar rondgewandeld in het vrije gedeelte wat zo’n 90% van het park is. Alleen het stuk met de mozaïeken is betaald. Gelukkig kon je redelijk dicht bij komen en nog iets zien. Vervolgens weer bergje af en bergje op naar de auto. We hadden geen bon, dus de mislukte knokpartij met de betaalautomaat heeft geen nadelige gevolgen gehad. Geleid door TomTom door Barcelona naar de haven. Kwamen we ook nog langs de sagrada familia. Kon Annet daar ook nog een blik op werken. Bij het aquarium stond ook een leuke rij, maar dat ging wel redelijk snel. Colin heeft nog wat tekeningen gemaakt van een kreeftje, een pinguïn en een poffertje. Toen we het hele aquarium gezien hadden was het wel tijd om richting camping te gaan. Onderweg nog een tussenstop bij La Fusta voor een lekkere schnitzel. Die zijn nog steeds even goed. En dan moe maar voldaan in bed rollen.

DSC_2623

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.