Wim Schouwenaar

Vanmorgen een was gedraaid. De boel is weer redelijk fris. Toen een naar sms’je gekregen of ik op de rouwkaart er bij wilde. Het einde zit er dus toch echt aan te komen. Aangegeven dat ik het wel fijn zou vinden, maar dan niet naast Monique alsof er niets de hand was. Dat was inderdaad ook het idee. Ondanks scheiding hoor ik er toch nog wel bij. Colin en Annet zijn vervolgens samen cake pops gaan maken waarbij het gevreesde telefoontje dan toch kwam. Opa Wim had definitief zijn ogen dicht gedaan. De rest van de dag als een waas doorgemaakt. De belangrijke vrienden op de camping ingelicht. En toch maar gaan zwemmen om de draad een beetje op te pakken. Pa wordt maandag gecremeerd en Monique is via sos aan hebt regelen dat ik met Colin heen en weer kan vliegen om daar bij te zijn. Morgen horen we meer.

DSC_2646

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.