Voorbereidingen

Vandaag over sms gehoord dat en hoe ik op rouwlint kom. Ma, Moon, As en Sjors en ik hebben linten aan hetzelfde bloemstuk. Mijn lint is ‘dag ouwe, peter’. Prima zo. Hier naar het zwembad geweest. Wat was die bak koud zeg. Komt misschien ook omdat ik toch een beetje verbrand ben. Na het zwembad op fietsexcursie naar de Chinees geweest. Op zoek naar een waterpompje dat je op zo’n waterfles kan schroeven. Die niet gevonden, maar wel een garde en een koffie percolator. Eens kijken hoe dat werkt. De eerste poging had ik te veel koffie gebruikt en gromde die naar me. De tweede keer ging beter. Als avondeten heb ik gyros gemaakt die we lekker naar binnen hebben gewerkt met de kaizer broodjes die Colin nog even gehaald had op de fiets. Na het eten nog even een cache geprobeerd in de buurt van de camping. Helaas niet gevonden. Colin heeft nog even naar oma gebeld en ligt nu ook lekker in zijn bedje morgen is het plan om naar Figueres te gaan naar het museum van Dali.

DSC_2652

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.