145 euro

Zoals beloofd vandaag naar Aqua Diver in Platja d’Aro geweest. Eigenlijk helemaal geen zin, want mijn hoofd stond er niet echt naar. En het impliceert ook een bezoek aan Water World in Lloret de Mar, want de toegangsprijs is zo hoog ( 30 euro p.p. ) dat het eigenlijk alleen leuk is als je het gratis kaartje voor dat park ook verzilverd. Maar goed, beloofd was beloofd, dus op pad. Het was aangenaam rustig en dat voor een Zaterdag. Na binnenkomst begin meteen de eerste ergernis: je betaald je scheel voor van alles en nog wat. De huur van een kluisje: niet de euro die je weer terug krijgt, maar gewoon 8 euro! Dan de prijzen van de versnaperingen, die slaan ook nergens op. Naar Lloret maar zelf wat mee nemen. Doordat het niet zo vreselijk druk was, was het eigenlijk best wel leuk. Geen lange wacht rijen voor de banen en Colin was oude genoeg om overal in te mogen. Eigenlijk te groot voor sommige dingen. Daar mochten ze niet in. “Ze” ja, want Annet wilde ook in het kinder glijbaantje… Zucht… Op een gegeven moment toch maar van de, uit het verleden gevreesde, kamikaze afgeweest. Waar ik al die jaren zo bang voor ben geweest, snap ik niet. Dus op de valreep nog van de nieuwe, nog steilere, Aqua Rocket af gegaan. Die maakt een hoek van zo’n 75 graden met de grond en je staat in een koker die dicht gaat en waar vervolgens de grond onder je voeten weg klapt. Zelfs dat was een eitje! Maar aan het eind van de dag ben je, met de foto’s, zo’n 145 euro lichter met z’n drieën. Maar na het afgeven van een vingerafdruk, kunnen we nu zo bij Water World in Lloret de Mar binnenlopen deze zomer. Op weg naar de camping nog even een tussenstop bij de Decathlon voor een rugtasje waar Colin morgen zijn spullen in mee kan nemen en alles klaargelegd en vast ingepakt. We zijn er klaar voor!

SCAN1101

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.