VY8302 Barça – Amsterdam

Bijtijds opgestaan, want vandaag vliegen Colin en ik terug naar Nederland voor de uitvaart van opa Wim morgen. Annet bracht ons naar de luchthaven van Barcelona. Onderweg nog in de file terecht gekomen. Uitgerekend nu gaan ze het asfalt van de ronda doen. Maar toch op tijd om in te checken. Daarna zelfs nog tijd om nog iets te drinken. Bij de gate konden we meteen aansluiten. Het vliegtuig had wel het slot van 11u20 gemist, dus we moesten nog even wachten op de volgende tijd:11u50. Maar toen waren we dan toch op weg. Twee uren later sta je dan opeens op Schiphol. Snel door de douane, want we hadden geen bagage. Moon stond ons op te wachten binnen en Giorgio stond met de auto buiten. Eerst naar ma gegaan de in de familiekamer was. Die ouwe gezien. Was erg onwerkelijk en veel van mijn vader kwam boven. Toen met Colin naar huis gebracht. Die wilde nog even Zelda spelen. Na het eten weer naar Uithoorn gebracht waar hij bij Moon en oma blijft slapen. Morgen ga ik met mams naar het uitvaartcentrum.

IMG_20150802_111227

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.