Dag ouwe…

Dat stond er op mijn lint…

Vanmorgen bijna verslapen. Vroeg wakker geworden en nog even weggedommeld tot ik de deur dicht hoorde slaan. Lila en Hendrik kwamen schoonmaken. Snel gedoucht, aangekleed en een broodje ei gegeten. Toen met mams naar het uitvaartcentrum. Ik was te laat voor het sluiten van de kist, maar ik had al aangegeven niet op me te wachten. In de familiekamer gewacht tot we de aula in konden. De familie zat op se eerste rij, ik direct achter Colin. Toespraken van Astrid en Monique, van Giorgio en van ome Richard. Afgewisseld met muziek en foto series. Toen mochten de mensen langs de kist om afscheid te nemen en kregen wij aansluitend de gelegenheid de kist naar de oven te brengen. Daar die ouwe een goede reis gewenst en gezegd mijn ouwe op te zoeken en samen een biertje te drinken. Toen naar het abc-tje in Abcoude om na te borrelen. En toen was het alweer tijd om de spullen te pakken en naar Schiphol te gaan. Lekker bijtijds. Zo lang als de rijen gisteren op Barcelona waren, zo kort waren ze hier! Direct aan de beurt. Broodjes gegeten en wat gedronken en naar de gate. Bij het naderen van de boarding tijd was het vliegtuig nog niet in zicht en al snel kwam het bericht dat hij een half uur vertraagd was. Hmmm, net als de heenreis. Maar goed, daar bleef het.gelukkig bij en om twaalf over zeven, werden we in onze stoelen gedrukt. De vlucht naar Barcelona was begonnen. De piloot had er flink de sokken in gezet, want slechts een kwartier na de oorspronkelijke aankomsttijd, landden we op Barcelona. Annet bracht ons weer naar de camping en het tweede deel van de vakantie kan beginnen.

IMG_20150802_193410

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.