Roti

Vandaag een bijkomdag gehouden. Uitgeslapen. Lichamelijk en geestelijk moe. Nu de uitvaart achter de rug is, slaat de vermoeidheid toe. Weinig gedaan. Beetje bij het zwembad gehangen. En toen roti gemaakt. Ten minste… Een poging gedaan tot. Het leek niet op wat we gewend waren, maar het smaakte prima. En daar gaat het ten slotte om. Toen nog even op de fiets naar het dorp voor een ijsje. Langzaam ging toen wel het kaarsje uit.

DSC_2834

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.