Ma-Mo-As

Vanmorgen om acht uur de camping af. Ik met de Clio, Annet met de Lancer. Op naar het vliegveld van Girona om ma, Moon en Astrid op te halen. Die hadden nog kans gezien om voor drie nachten een caravan te huren op Riembau. Ze gaan zaterdag dan met de Clio weer op huis aan. De kennismaking met Annet ging gelukkig soepel. Colin, Annet en ik zijn doorgereden naar Girona om de binnenstad te bekijken. Ik schijn er eerder geweest te zijn, maar kan me daar niets van herinneren. Eerst een broodje gegeten, toen een rondje gedaan. Onderweg nog een oud badhuis bezocht. Onderweg naar de auto een cache opgepikt. Vervolgens naar L Estany de Banyoles. Hopen om degenkrabben te zien. Wel een leuk boottochtje gemaakt, maar helaas geen krabben. Via Castelfolit de la roca en Besalu weer naar de camping. Daar nog even gezwommen en s avonds bij Friends gegeten.

DSC_2845

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.