Vanaf hier duurt het…

Het tweede gratis kaartje was op zich fijn. Door de vingerafdruk stonden we zo binnen, maar toen begon het. Eerst in de rij voor een kluisje. De grote waren al op, dus het werden twee kleintjes. Afgezien van de 10 euro, was dit de eerste rij van vele die zouden komen. Het park ligt tegen de steilste berg van de omgeving lijkt het, dus de kuiten hebben het ook zwaar te verduren. Maar dan blijk iedere attractie een rij te hebben waar je een uur instaat. We hebben dus heel goed moeten kiezen waar we echt in wilden, want zoals in playa, alles gewoon kunnen doen was er hier niet bij. Na het waterpark, Colin bij Ma, Mo en As gebracht voor zijn logeerpartij en met Annet naar de wok gegaan. Daar Bruno nog gedag gezegd. Die gaan morgenochtend rijden. Na de wok nog twee caches gevonden in het donker. Tot slot uitbuiken voor de caravan.

IMG_20150806_170336

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.