Boot stuk

Bijtijds opgestaan om naar ictinio te gaan, blijkt de boot stuk te zijn. Iets met een water koel pijp die stuk was. Morgen om 11 uur gaan we alsnog naar la llossa. Colin kan dan mee op de boot. Mar en Coral zijn er ook. Dus maar een stukje wezen fietsen. Eerst “noord” op zoek naar de staande rots. Met aanwijzingen van marie-carmen gevonden. Niet zo spectaculair als altijd gedacht, maar wel leuk om eindelijk te zien. Terug richting “zuid”. Nog een tussenstop bij optica gracia om te vragen voor een zwembrilletje met zonneglans. Die hadden ze echter niet, maar wel een hele mooie goed zittende Oakley. Verder gefietst naar Sant Pol en daar de fiets gestald. Kustpad een stuk afgelopen richting sant feliu om nog een cache op te pikken. Toen nog een stukje achter de camping naar Santa Christina en toen waren we het zat. Met de auto nog een rondje gedaan met een wat grotere radius. Voor Colin op zoek gegaan naar de Dino XXL show. Daar ga ik van de week maar eens als verrassing met hem naar toe gaan. Ook een plek gezien waar ze SeaDoo’s verhuren. Iets wat Colin ook al heel lang wilde. Wie weet. Volgens mij staat de caravan van Ellen en Kevin nu achter ons. Leuk als die nog komen. Verder nog rondgeneusd in Palamos tot we geen zin meer hadden om iets te doen en we maar op de camping bij het terras iets hebben gegeten. Alles bij elkaar een gezellige dag, ondanks de afwezigheid van Colin.

DSC_2944

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.