La llossa

Eerst de overburen uitgezwaaid. Ronald had zijn tent nog weggegeven aan een groep Franse jongens. Die lagen uiteraard nog voor pampus, dus de tent gewoon op hun plek er bij gezet. Toen ma, As en Moon gedag gezegd. Die zijn vandaag vertrokken naar Darazac. Colin kon op de camping bij Tera en Merijn blijven terwijl Annet en in gingen duiken. Was wel prettiger voor hem dan op de boot nee te gaan. Hoewel Coral daar ook was en nog een ander gezin. Hij had zich best vermaakt. Lekker gedoken. Annet deed het goed. Tot ze last van haar oor kreeg en last met ademen. Dan gaat ineens alles tegen zitten, dus ik heb haar mee omhoog genomen en weer op de boot geholpen. Helaas niet de scuba cache gevonden, maar die had dan ook 4,5 sterren als moeilijkheid en 5 voor terrein. Die laatste 5 zijn vanwege de noodzaak van anderen en speciale apparatuur. Terug op de camping waren Ellen en Kevin ook gearriveerd. Colin weer bij Merlijn opgehaald en aan de klusjes gegaan. De afwas van drie dagen. De was van een week. Het is wel makkelijk om het neer te gooien, maar er komt een moment… Toen het meeste aan de lijn hing te drogen, gebeurde het onvermijdelijke: het begon te hozen. Snel alles naar binnen gehaald en de wasmachine nog maar aanzetten voor het laatste rondje. In de voortent pannenkoeken bakken en op schoot opeten. Na het eten als verrassing met Colin naar de Dino Expo XXL gegaan in Sant Feliu. Van de week al even langs gereden om te zoeken en te zien of het de moeite waard was. Hij vond het erg leuk. Was een kleine mannenavond, want Annet was op de camping achter gebleven.

DSC_3029

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.