Tegeltje

Vanmorgen naar de mini club om een tegeltje te maken. Gisteren mijn ontwerp met triggertje als sjabloon gemaakt door eerst triggertje op de gewenste grootte over te trekken vanaf mijn laptop scherm. Daarna met een stopnaald en een rol keukenpapier de gaatjes er in geprikt. De man van de ceramica kon zo mijn ontwerp op de tegel stempelen. De rest tekende ik er uit de losse hand bij. Colin maakte tandloos. Annet een nieuw huisnummer. Na mijn klusje, heeft de vrouw nog onze namen op het tegeltje gefotografeerd, die ik nog even uit moest krabben. Woensdag zien we het resultaat. Naar de stalling in Palafrugell gereden, uiteraard tijdens de siësta, dus dat moet nog een keer. Na de zoveelste plensbui naar het dorp voor wat stukken pizza. Daarna nog naar PPS. Het bij elkaar gooien van de punten voor de krokodil ging niet helemaal zoals gewenst. Toen Colin en Annet de punten bij elkaar leken te hebben, bleek de krokodil ineens 50 punten te zijn in plaats van de 30 die Colin eerst dacht. Dus teleurstelling alom. Even rustig rondgelopen om de frustratie kwijt te raken. Ik heb weer eens met een luchtbuks geschoten en was het nog niet verleerd. Zo’n 30 knikkers van een rek geschoten. Toen moesten we van Annet maar samen de achtbaan in gaan, want ze had geen zin… Op weg daar naar toe, bedacht Colin opeens dat we de paraplu eerder in de achtbaan hadden laten liggen. De man van de karretjes begreep het en controleerde ieder karretje, nadat de mensen uitgestapt waren. En bij karretje drie was het raak! Gelukkig hadden we de ARTIS paraplu weer terug. Annet kwam langs om de spullen vast te houden ( yeah right… ) en toen Colin en ik in de achtbaan zaten, kwam ze net aanlopen met de krokodil. Die had stiekem nog even ballen gegooid om de ontbrekende punten te scoren. Colin zat al te spinnen “volgens mij gaat ze ballen gooien, want ze zei ‘gaan jullie samen maar even wat doen'” En Toen zag hij haar inderdaad staan met die groen licht gevende uit de krachten gegroeide salamander! Helemaal happy weer naar de camping. Bij de pharmacia nog reflex en nenuco voor Bep gescoord en op naar ons mandje.

IMG_20150809_212416

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.