Inkrimpen

Vanwege de verwachtte regenbuien donderdag aanstaande en het mooie droge weer vandaag, maar besloten vast iets in te krimpen. Alle flappen zijn van de voortent af, schoongemaakt en vast in de bakken gedaan. Die kunnen in ieder geval niet nat worden. Ook de laatste was gedraaid met dingen die hier achter blijven. Wat we nu nog in gebruik hebben gaat voor het grootste deel mee terug naar Nederland. Na de werkzaamheden toch nog maar naar het strand gegaan. Drie weken Spanje en dan niet naar het strand, kan eigenlijk niet. Colin meegelokt met een springkasteel in zee. In onze gedachte was het gigantisch, maar het bleek toch iets minder spectaculair fan gedacht. En… Uiteraard… Betalen… 10 Euro voor een uur. Annet liep al de hele vakantie te balen dat ze niet op de springkussens mocht. Nu was het haar kans. Ze mocht! Minimaal 1 meter 10. Dus die twee naar het speelkasteel gestuurd. Het lag best wel uit de kust, dus goed kon ik ze niet goed volgen. Ik zag wel even Annet als een malloot op een trampoline springen, maar toen raakte ik ze kwijt. Een uurtje later kwamen ze weer aanzwemmen. Het was Annet toch wel tegen gevallen. Iets intensiever dan ze gedacht had. Op de camping even afspoelen en afkoelen in het zwembad en daarna de gyros klaar gemaakt. De Aldi hier had zo waar pita broodjes! Het was me weer gelukt om lekker te koken! Tot morgen.

DSC_3102

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.