Tegeltjes 2

Eerst naar de receptie geweest voor de tegeltjes die we afgelopen zondag gemaakt hadden. De verwachtingen waren hoog en gelukkig werden we niet teleur gesteld. Oké, Hollanders als we zijn, valt er uiteraard altijd wel iets aan te merken, maar eigenlijk waren we stiekem wel trots op onze resultaten. In de middag de rest van de voortent van de caravan afgehaald en vervangen door de luifel. Als die nat wordt is dat niet zo heel erg. Voor morgen nog het plan opgevat om naar Marineland te gaan.

Tegeltjes2015

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.