Marineland

Toch nog iets bedacht door vandaag. Marineland was een tip van Tera, die er vaker naar toe was geweest. Een combinatie van een waterpark en een dolfinarium. Op de camping begon het te motregenen, dus we hoopten dat het bij Palafolls beter zou zijn. We hadden mazzel, want we hebben goed weer gehad tot we in gingen pakken om terug te gaan naar de camping. Daar echt de laatste hand gelegd aan het opruimen en inpakken en bij de bar nog wat gegeten. Daarna de camping betaald en nog wat gezeten. Morgen om acht uur op pad.

DSC_3229

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.