Auxerre

Om zeven uur ging de wekker al. De laatste dingen reorganiseren. Kussens uit de auto gehaald en in de caravan gedaan. Tafel, klapstoelen en fietsen in de caravan. Douchen. Kop koffie van Ellen gekregen en kwart over acht de poort uit gereden. We waren helaas al snel Spanje uit en Frankrijk in. Daar begon de pret dan wel weer snel bij de tolpoortjes. Het blijft echt leuk om langs de files voor de poortjes naar de, zo goed als lege, telepeage poortjes te rijden en gewoon door te kunnen rijden zonder ook maar even te stoppen. Iedere twee en een half uur geruild met Annet. Redelijk voorspoedig kwamen we in ons hotel in Auxerre aan. Hotel Le Seignelay ligt echt midden in het oude centrum van Auxerre met dito straatjes. Na een rondje de auto maar even op de inrit gezet om me te melden. De gereserveerde parkeerplek bleek in een gebouw elders in Auxerre te zijn. Weliswaar op loopafstand, maar ik kreeg een zwaar Barcelona gevoel. De kamer zag er leuk uit. Oude baleken onder het half schuine plafond en een beetje rood/paarse muren. Na even bijgekomen te zijn, nar het oude centrum van Auxerre gelopen voor pizza. Het was nog even zoeken naar het pleintje, maar uiteindelijk toch gevonden. Nog en cache niet kunnen vinden en weer terug naar de kamer. Morgen zorgen dat we om acht uur aan het ontbijt kunnen en dan snel etappe twee gaan rijden.

DSC_3269

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.