Nederland…

Wekker gezet om om acht uur aan het ontbijt te kunnen zitten. Zoals gewoonlijk liep dat iets uit, maar toch bijtijds zaten we aan het ontbijt. Daarna de spullen gepakt, de rekening betaald en naar de garage begeleid. Er was nog een auto na ons gekomen, die eerst naar buiten werd gereden. Alles weer geïnstalleerd en op weg. Lekker de regen in. De TomTom ingesteld op Badhoevedorp via de 707snack bij Mons en tot mijn verbazing stuurt hij ons gewoon via Parijs. De oude “binnenroute” was kennelijk toch om Parijs zo veel mogelijk te mijden. Vlak voor Parijs kruisten we Timo die op weg was naar het zuiden voor een weekje surfen aan de Franse kust. Uiteraard niet echt gezien, maar we zaten rond het zelfde tijdstip onder Parijs. Wat tussenstops verder in Badhoevedorp aangekomen. Oma Tiny gedag gezegd. Die had Colin ook al weer een poos niet gezien. Zes weken vakantie. De uitvaart die er tussendoor was gekomen was niet echt een normaal moment. Toen Colin bij Monique en Oma Willy in Uithoorn gebracht. Dat vond hij wel fijn. Tot slot naar Hillegom gereden. Voor het eerst de beroemde Aroi mogen proeven. Een wok restaurant waar je je wok gerecht kunt samenstellen en mee naar huis nemen. Nu bijkomen en later de foto’s voor bij de blogs uitzoeken en plaatsen.

DSC_3274

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.