Opruimen

Na lekker uitslapen, op bezoek geweest bij de moeder van Annet. En langaam druppelt dan de halve familie binnen. Allemaal nieuwsgierig maar de vakantie. Verteld van de best wel bewogen vakantie. Daarna naar huis gegaan om de auto verder uit te ruimen. Het blijft een klus. Maar uiteindelijk komt er een soort van einde in zicht. Halverwege kwamen Monique en Colin ook bij oma vandaan en die brachten ook nog wat spullen mee. Die waren ook nog niet echt thuis geweest. De was uitgezocht en de eerste in de machine gedaan. Colin proberen te bewegen om iets te gaan doen aan zijn schoolboeken, maar die laat zich steeds minder aan het werk zetten. Dat gaat nog wat worden. Na het eten is er dan toch een begin gemaakt met het kaften van de boeken, maar uiteindelijk hebben papa en mama het maar afgemaakt. Dinsdag mag hij samen met Monique op de fiets naar school voor zijn eerste mentormiddag. Daar gaat hij dan horen hoe het schooljaar er uit gaat zien. Morgenochtend ga ik eerst even op mijn werk mijn laptop halen, zodat ik thuis kan werken. In de ochtend moeten we naar de notaris om de eigendom van de Thomsonstraat te splitsen, zodat het helemaal Monique haar woning wordt. Dan kan ik dinsdag de overdracht van de Meidoornweg doen, zodat dat mijn woning wordt. Spannende dagen allemaal.

 

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.