Huisloos

Maar niet dakloos gelukkig. Eerst naar mijn werk gegaan om de laptop op te halen, zodat ik thuis kon werken in afwachting van het passeren van de splitsing van de Thomsonstraat. Wist ik toch de code van het slot niet meer… Dus wat langer gebleven en toen met Monique naar de notaris om het huis over te schrijven naar Monique. Toen was ik opeens huisloos. Morgen mag ik weer terug naar de notaris voor de overdracht van mijn nieuwe flat. Daarna weer naar mijn werk. Na diverse pogingen om de goede code te vinden uiteindelijk het slot maar opengebroken. Nog uit de brokstukken geprobeerd de code te herleiden, want er hangt nog zo’n slot aan een andere laptop, maar dat lukte niet. Even later schoot dan toch een mogelijkheid nog in mijn gedachte en jawel, die klopte. Hoefde ik dat andere slot ten minste niet open te breken. Verder de hele dag de mail weg proberen te werken. Na de eerste dag nog een cache opgepikt om een nuldag weg te werken. Diverse punten niet kunnen bereiken/vinden, tot ik dan wel bij “HB#05 – Antonia Maria’s hoeve” terecht kwam. Was snel gevonden en gelogd. Gelukkig, want het was behoorlijk baggerweer. Bij mams patat gegeten en naar huis om nog even lekker op de bank te hangen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.