Tja… Een titel… N 52° 19.965′ E 4° 47.967′

Het is nogal een dag vandaag… Monique gaat naar de huisarts om naar een moedervlek te laten kijken. Ondertussen ga ik naar de Meidoornweg om nummer 218 te inspecteren en aansluitend naar de notaris om de koop af te ronden. Vervolgens nog even naar de DGB om de verzekeringen te regelen en dan is Colin inmiddels onderweg naar school voor zijn eerste dag. Monique fiets nog even met hem mee. Ik ben nog even langs de hoofdvaart gereden om te zien of ik ze zag en heb ze nog even gegroet. Langs dat fietspad zag ik een heleboel kinderen in kleinere en grotere groepjes fietsen, dus hij zal in het vervolg niet alleen te hoeven. Spannend allemaal, maar zal wel goed komen. En dan toch nog even een middag naar je werk. Thuis, gyros gemaakt voor Colin en mij. Monique ging naar haar moeder om morgenochtend vroeg met haar naar het ziekenhuis te gaan. Na het eten naar mijn nieuwe flat om eens rustig te kijken. Colin aan het werk gezet om te tekenen hoe hij zijn kamer zou willen. De muren zijn best wel geel als het zo leeg is. Ook veel sporen van lijsten die er gehangen hebben, dus de beslissing om het gewoon wit te gaan sauzen was snel genomen. Colin wilde zijn muren sowieso wit. Bep had gehoord dat ik er zou zijn, dus die kwam nog even langs met Coen en Rachel. Annet kwam ook kijken. Na een beeld gekregen te hebben, weer naar mijn oude huis. Daar kon Colin nog even druk aan de bak om zijn schoolspullen voor morgen te regelen en veel te laat ging hij eindelijk naar bed. Tot morgen!

DeSleutels

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.