Met de bus

Colin wilde ook nog oefenen met de bus, dus we zijn vandaag samen met de bus naar school gegaan. Xavier had nog gebeld voor de fiets, maar dat gaat Colin volgende week doen. Dus op naar de halte voor de bank. We waren lekker op tijd en de bus zat niet zo vol nog. Een paar haltes later stonden we dan in Hoofddorp. Vanwege de dienstregeling nog niet bij kaj munk voor de deur, maar dat is vanaf volgende week ook weer in orde. Het kleine stukje lopen bleek wat langer te zijn omdat we aan de verkeerde kant van het water zaten, maar we waren gewoon op tijd op school. Dus ik kon weer terug. Wachtend op de bus ontdekte ik nog een cache in de buurt die ik toch even mee moest pikken. Lekker door de duinen gewandeld en een pannenkoek bij Oase gegeten. Toen weer naar huis om Colin op te wachten. Op het verwachte tijdstip, ging de telefoon. Hij had de bus gemist. Hij zat net in de volgende en was onderweg naar huis. En of ik ook oma even wilde waarschuwen, dan kon hij zuinig doen met zijn beltegoed. Hij wordt dus toch echt groot! Na de boodschappen en het eten, nog even langs de Meidoornweg om op te meten en meteen spullen te brengen en op naar Hillegom, zodat we morgenochtend meteen naar de IKEA in Haarlem kunnen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.