IRIS op SAIL

Toen ik wakker werd, was ik al alleen. Annet was vroeg in de morgen vertrokken naar de roeivereniging voor hun tocht naar Sail in Amsterdam. Ze gingen, samen met zo’n beetje alle roeiverenigingen uit de buurt van Amsterdam, meevaren in de botenparade bij Sail. Ondertussen heb ik Colin op weg geholpen met zijn huiswerk. Hij moet nog wel een beetje wennen dat hij het toch allemaal zelf moet verzinnen. Maar een beetje op weg helpen begint zijn vruchten af te werpen. Ondertussen op de IKEA site nog op zoek naar een bed, bankje, en beddengoed. Op de site een leuk bankje gezien, wat we nog even live moeten gaan bekijken. Nadat hij het grootste deel van zijn huiswerk af had, naar de Vosse gegaan om nog een uurtje te zwemmen. Af en toe wat foto’s binnengekregen van Sail. Dat zag er allemaal leuk uit. Er schijnt nog wel een incidentje met een vrachtschip geweest te zijn. Dat ging afmeren op de plek waar een hele berg roeiboten lagen te wachten. Beetje vreemd dat dat zo maar kon, maar alles is goed afgelopen. De dag afgesloten met pizza! Na de pizza weer naar Badhoevedorp, waar morgen de week weer begint met school en werk. En een heerlijke week wordt het, want ik ben weer standby 🙁

AnnetOpSail2015

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.