Stand-by

Vanmorgen werd Colin nog gebeld door Xavier, of hij mee kon met de bus. Die twee hebben dus op de hoek afgesproken. Monique liep nog even mee naar de bushalte en ik wachtte stiekem bij de brandweer voor het geval ze de bus zouden missen, maar alles ging goed. Op de zaak een lange actie gehad om een van mijn wachtwoorden weer actief te krijgen. Had nogal wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk lukte het toch. Mocht er vanavond ingegrepen moeten worden, kan ik in ieder geval inloggen. Na het eten nog naar de Meidoornweg. Verder met afplakken van de plinten bij Colin in de kamer. Ook nog zijn bureaublok in elkaar gezet. Via whatsapp gevraagd aan René of de radiator een voetventiel had, zodat ik die weg kon halen om er achter te schilderen. Dat bleek gelukkig het geval. En toen was het eigenlijk al weer tijd om naar bed te gaan. Kijken of ik een beetje kan slapen.

Bureaublok

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.