Chippen

De eerste stand-by nacht is gelukkig zonder verstoringen verlopen. Niet dat ik echt geslapen heb, maar toch. Colin ging met de bus naar school. In de pauze nog even naar de IKEA geweest voor wat theedoeken en handdoeken. Ook een lampje voor het Pixar lampje van Colin gekocht. Vandaag ook de offerte binnen gekregen van V-Tune voor het tunen van de Clio van Monique. Dat kan in haar geval via OBD-tunen. De “map” van de boordcomputer wordt er uit gelezen en aangepast naar de wensen. De aangepaste “map” wordt weer in de computer geplaatst en voila… Één getunede Clio. Voordeel van deze methode boven die van de Lancer is dat er geen fysieke aanpassingen aan de auto worden gedaan. Dit in verband met de fabrieksgarantie en zo. Hoewel de Mitsubishi nog geen enkel commentaar heeft gehad op het kastje. Ik kreeg nog steeds de mobiliteits-pas voor de “laagvlieger” zoals ze hem al noemen. Bij thuiskomst bleek Colin lekker met Bram uit zijn klas, minecraft te spelen. Die twee vermaakten zich wel geloof ik. Colin zit met zijn nieuwe telefoon ook meteen in de 1S1 whatsapp groep. Het blijkt toch wel handig te zijn om een smartphone te hebben. Hoewel hij het voorlopig wel moet doen met de plaatsen waar hij WiFi kan gebruiken. Voor een eigen internet abonnement vind ik het toch nog te vroeg. Na het eten weer naar mij flat om verder te klussen. Annet kwam helpen. Die heeft de kamer van Colin verder afgeplakt terwijl ik alle schroeven en pluggen uit de muren ben gaan halen en de gaten weer dichtgestopt met vulmiddel. Met een nagelborsteltje het vulmiddel aangeklopt om de structuur van de muur een beetje na te bootsen. Verder ook de slaapkamer afgeplakt. Ook nog de IKEA vitrine kast vast in elkaar gezet. Die kunnen we nog heen en weer schuiven om ruimte te maken. Als laatste een lampje gedraaid in het “pixar” lampje van Colin 🙂

PixarColin

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.