Keuzes, keuzes…

Aangezien mijn huidige telefoon een geknakt schermpje heeft, is het tijd om weer eens een nieuwe uit te gaan zoeken. Deze keer is dual-sim één eis en veel geheugen een andere. Niet dat dat echt de keuze beperkt… Mijn favoriete Cat heeft weer een robuust toestel op de markt gebracht, maar nu eens een dual-sim. De CAT S40 is een leuk toestel. Waterdicht, schokbestendig, nat te bedienen, enz. Wat verder neuzen leverde ook een andere favoriet op: ASUS met de ASUS ZenFone 2. Deze laatste is zeer ruim bemeten in zijn mogelijkheden. Helaas ook in de fysieke maat 🙁 Begint een mini tablet te lijken. Dat is inmiddels eigenlijk misschien wel handig voor het geval ik mijn leesbril weer eens vergeten ben. De keuze is reuze en ik ben er nog niet uit. Voorlopig werkt het geknakte scherm nog, dus er zit niet veel haast achter. Aan het einde van de dag zijn er nog allerlei potentiële probleempjes ontstaan, waar ik in principe geen last van zou mogen krijgen, maar vanmorgen werd ik onderweg ook nog gebeld voor iets waar ik geen last van had mogen hebben. We hopen er maar het beste van. Verder lekker bank hangen met “The Chronicles of Riddick” en hopen dat de nacht rustig blijft.

the-chronicles-of-riddick

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.