Derde nacht

Gelukkig nacht drie ook zonder verstoringen doorgekomen. Het is wel vervelend dat die stand-by dienst je leven zo bepaald. Maar goed. Het schijnt er bij te horen. Even een “mijn praxis” kaart aangevraagd, want deze week krijg je nog 20% korting op alles bij aankoop van meer dan 50 euro. Nou, met wat gereedschap, verf en rollers, kom je al snel een heel eind. Bij de afdeling verf gezocht naar een kleur voor de binnenmuur. In eerste instantie drie mogelijkheden gevonden. Dit nu laten bezinken en kijken of ik er zo over blijf denken. Chananja helaas te ziek om samen mijn paracord armbanden te gaan proberen. Rood/wit schijnt wel makkelijk te zijn, maar mijn vier kleurige geocaching ontwerp schijnt nogal lastig te zijn. Ik heb daar wel een idee over, maar dat gaan we dus later een keer doen.

KleurenMuur

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.