Gaap

De trend heeft zich niet doorgezet. Vannacht twee keer gebeld. De eerste keer  meteen goedbedoeld aan de slag tot je er achter komt dat er voor die machines helemaal geen ondersteuning is buiten kantoortijden. Bel dan ook niet! De tweede keer hier van geleerd en eerst gekeken, maar deze keer was het wel 7*24 uur ondersteuning. Deze machine was voor ons echter niet op afstand benaderbaar, dus daar hebben we de hulpdiensten voor in moeten schakelen. Vanmorgen even met Colin meegelopen naar de bus en daarna bij mams gegeten. Toen naar Hillegom. In Haarlem mijn trouwring weggebracht naar edelsmid Sipkes, om het verbouw plan uit te laten voeren. Het wordt doorsnijden als symbool voor de scheiding en een blokje rood goud met ingegraveerde “C” om de snede weer te dichten. Dit als symbool voor Colin die ons blijft binden. Ook nog naar een nieuw bed gekeken. Vroeger kocht je gewoon een waterbed. Nu heb je meer keuzes dan je kunt verzinnen. Dat wordt ook nog wat. Na de boodschappen en de donner, naar de verjaardag van Ron ( van de Oerol groep ). Was erg gezellig. Toen gaan slapen in de hoop met rust gelaten te worden. De stand-by gaat steeds meer drukken op alles 🙁

SipkesAug2015

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.