RAL9010

Vanmorgen bijtijds naar de Meidoornweg gegaan en begonnen met het witten van Colin zijn kamer. En of de duvel er mee speelt, ging de telefoon van mijn werk op precies het moment dat ik de roller voor het eerst in de verf doopte. Gelukkig kon ik het de helpdesk overtuigen van het feit dat het hier echt niet om een prio-1 ging, maar om een bekend probleem wat na het weekend opgepakt zou worden in verband net de complexiteit van het geheel. Hij vond het zelf ook al een dubieus prio-1 geval, dus dat was snel besloten. Later nog gebeld door de projectleider, dat het inderdaad wel mee viel en dat ze er omheen konden en zo. Afijn, snel door met witten. Afgezien van het niet hebben van kwasten om de hoeken te doen, ging het best voorspoedig. Ik was er wel al snel van overtuigd dat het hele huis toch wel een behoorlijke uitdaging zou worden. Esther en Hans kwamen ook nog even kijken. Toen de Praxis weer open was, nog even meer verf gehaald en kwasten om de hoeken te doen. Ook de radiator nog even van de muur af gehaald. Die hing ook opeens in de weg. Na alle hoeken en kieren en randen ook nog gewit te hebben, zat de kamer aan het einde van de middag helemaal in de witte muurverf. Gelukkig alleen de stukken die ook moesten. Verder de rest maar opgemeten om te zien of we het niet uit kunnen besteden. Mams kent nog ene Gerry, die ook klusjes bij haart had gedaan. Annet kent ook nog iemand via haar werk. Dan wordt de kamer van Colin gewoon mijn projectje en wordt de rest gedaan door iemand die er verstand van heeft en het sneller en beter kan dan ik. Verder lekker weinig gedaan. Ben ook inmiddels te moe om me nog druk te maken. Vannacht de laatste nacht van de stand-by

DSC_3304

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.