Kaj Munk meet-and-greet

Het er op zich prima uitziende backup programma BackWPup blijft maar problemen geven bij de werking. Inmiddels weigert de plugin om de backup via ftp naar mijn NAS thuis te sturen. Zonder enig commentaar. Logt netjes in op de NAS en stopt met uitvoeren. Ik was al blijven hangen bij een wat oudere versie, maar die stopt nu ook met nuttig zijn. Een snelle zoektocht naar een alternatief gaf UpdraftPlus. Mijn hosting provider heeft in de tussentijd ook dingen veranderd waardoor deze plugin wel werkt. Misschien werkt BackWPup daarom ineens niet meer. Zucht. Automatisering blijft veel werk. In ieder geval werkt deze backup plugin nu in één keer, zonder problemen. In de loop van de tijd kijken of ik hem helemaal naar mijn wensen kan inrichten. Tot die tijd ben ik in ieder geval weer in staat back-ups te maken. Ik ben ook nog gebeld door Ton van het zomerpark. Die komt vrijdag even langs aan de Meidoornweg om te kijken wat het schilderwerk inhoud. Na het werk eigenlijk vrij snel naar de school van Colin voor de “meet and greet” met zijn leraren. Denise van Xavier reed meteen mee, die moest er uiteraard ook zijn. Bij binnenkomst kregen we een a4 met de foto’s van de leraren van, in ons geval, 1S1. Daarmee konen we op zoek gaan. Bijna al zijn leraren en leraressen gesproken. Een enkeling was niet aanwezig, maar de meeste waren er gewoon. Wat opviel was dat iedereen zeer enthousiast was over de klas. Wat ook opviel was dat veel docenten Colin kenden vanwege het gezellige kletspraatje wat hij na de les even kwam doen. Na de kennismaking was er om zeven uur nog een ouderavond bij de mentor in de klas. Daar kregen we onder andere de code om in magister te kunnen kijken. Het big-brother systeem van de school. Verder nog wat uitleg over de gang van zaken gedurende het jaar. Weinig nieuws of spannends gehoord. Ook nog kennis gemaakt met andere ouders uit Badhoevedorp. We blijken niet eens al te ver uit elkaar te wonen.

Docenten1S1

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.