Radiator

Colin weer vroeg zijn bed uitgejaagd. Hoewel… Dat is nog steeds niet nodig. Hij wil absoluut niet te laat op school komen, dus als ik hem roep, komt hij vrij snel zelf zijn bed uit. Toch ook maar eens een eigen wekker voor hem regelen. Op het werk weer drukdrukdruk. Na het werk nog even langs de waterbeddenwinkel om te zien wat de demo spullen precies inhouden. Het scheelt toch wel een boel geld en als het verder in orde is, waarom niet. Helaas was de man in zijn eentje en kon dus niet met me naar het magazijn. Voor morgen afgesproken om te gaan kijken. In de brievenbus lag de paracord armband die Chananja gemaakt had met de kleuren van het geocaching logo. Leuk gedaan! Ze had toch iets te ruim gegokt, dus ik moest nog even langskomen om hem een centimeter korter te laten maken, maar toen zat hij als gegoten!  Na het eten nog even naar mijn nieuwe huis om in ieder geval de buitenmuur van Colin zijn kamer nog een keer te witten. Dan kon de radiator weer terug en dat voelt toch wat meer ontspannen in verband met de thermostaatkraan die zo maar open zou kunnen springen als die het koud kreeg. Annet was er al en had al twee muren gewit. Ik kon dus meteen de beugels van de radiator weer tegen de muur schroeven en de radiator ophangen en aansluiten. Voorzichtig het voetventiel en het ontluchtingsventiel weer open gezet om de plaat vol te laten lopen om vervolgens het hele systeem weer bij te vullen vanwege het verloren water, maar toen was alles weer actief! Ondertussen was er een derde muur gewit en heb ik de vierde voor een groot deel gedaan. Uiteindelijk zaten alle muren voor de tweede keer in de witte muurverf. Als het droog is, de randen afplakken en het plafond lichtblauw maken. Normaal doe je het geloof ik andersom, maar ach, altijd al dwars geweest hè.

GeoCachingParacord

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.